Od razu zaznaczam, że to nie tak, że kręcę nosem na pana Bieleckiego czy innych Lalkarzy. Przeciwnie - wszystko już przeczytałam i po prostu mam ochotę na więcej. Natomiast książek ze slashem jest tyle, co kot napłakał i nie zauważyłam, żeby jakoś specjalnie dużo wydawnictw walczyło o nadrobienie tych braków.
Z mangami idzie Wam świetnie - i chwała Wam za to. Light novel też jakoś próbujecie podejść - i to również mnie niezmiernie cieszy.
Zastanawiałam się jednak nad książkami w nurcie boys love spoza kraju kwitnącej wiśni. Czy są jakieś szanse, żebyście takie pedalskie cudeńko kiedyś wydali? Czy może nie widzicie sensu się tym zajmować? Jeśli sensu ni ma, pójdę jęczeć z niedoboru slashu we krwi gdzie indziej
ale po prostu aż coś się we mnie skręca z zazdrości jak widzę te wszystkie soczyste okładki z mokrymi panami, sugerującymi równie soczyste przygody, dostępne w najlepszym przypadku wyłącznie jako anglojęzyczny ebook 
A może właśnie jest jeszcze lepiej - macie już coś w planach (może nawet coś genialnych polskich autorów), tylko bardzo przekornie trzymacie fanów w niewiedzy?
Z mangami idzie Wam świetnie - i chwała Wam za to. Light novel też jakoś próbujecie podejść - i to również mnie niezmiernie cieszy.
Zastanawiałam się jednak nad książkami w nurcie boys love spoza kraju kwitnącej wiśni. Czy są jakieś szanse, żebyście takie pedalskie cudeńko kiedyś wydali? Czy może nie widzicie sensu się tym zajmować? Jeśli sensu ni ma, pójdę jęczeć z niedoboru slashu we krwi gdzie indziej

A może właśnie jest jeszcze lepiej - macie już coś w planach (może nawet coś genialnych polskich autorów), tylko bardzo przekornie trzymacie fanów w niewiedzy?

![[Obrazek: 698608d42116c4aa2f0423ab5126d99d.jpg]](https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/69/86/08/698608d42116c4aa2f0423ab5126d99d.jpg)
She would always like to say: "Why change the past, when you can own this day?"