![[Obrazek: 9781569707326.jpg]](http://www.junemanga.com/covers/full/9781569707326.jpg)
Gatunek : Dramat, Romans, Yaoi
Paperback, 250 pages
wydawca: Digital Manga Publishing
rok wydania: 2008
Opis (autorstwa Otai): Kiedy Katsuya był w postawówce zaprzyjaźnił się z chłopcem, który przyjechał tam na wakacje. Po chłopca zawsze przychodził starszy brat - Shio. Katsuyi, którego rodzice zawsze pracowali, Shio bardzo wtedy zaimponował. Po wielu latach Katsuya przeprowadził się do Tokio, by pracować w firmie założonej przez Shio... Niestety, okazuje się, że Shio tylko pomagał postawić firmę na nogi i nie pojawia się w niej bezpośrednio. Dodatkowo okazuje się, że firma nie zadbała o obiecane mieszkanie dla swojego pracownika! Mały plot twist i nasz bohater ląduję w mieszkaniu razem z Shio, który nie jest zachwycony sytuacją, bo ceni swoją prywatność.
Ode mnie (autorstwa Otai): Polecam w sumie. Pomimo nutki kompleksu młodszego brata i incestu, w nowelce jest kilka rzeczy, które nie są stereotypowe, ale nie chcę spoilerować. Historia jest naprawdę bardzo ciepła, dobrze się ją czyta i można polubić postacie.Trzeba poczekać dłużej na rozwój wydarzeń, zwłaszcza tych łóżkowych, ale to dla mnie jest na duży plus. Ogólnie 2 moja nowelka zachęciła mnie do ich czytania jeszcze bardziej.