06-08-2014, 02:59 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2015, 01:25 PM {2} przez mienairo.)
![[Obrazek: 1zfpj0w.jpg]](http://i60.tinypic.com/1zfpj0w.jpg)
wydawca: Akaneshinsha
tomy: 3+
gatunek: shounen-ai / akcja (mafiozi i te sprawy), dramat, okruchy życia, komedia, romans
opis: Satoru prowadzi własny biznes - sklep z kapeluszami, które nie tylko sprzedaje, ale i sam tworzy. Facet ma dość ciężki charakter, toteż poza dwójką przyjaciół (A-ko i B-O) nikt nie może dłużej znieść jego szefowania. Pewnego dnia wracając deszczowym wieczorem do domu, natyka się w uliczce na... zwłoki? Nie, na szczęście to tylko na wpółżywy, wygłodzony chłopak. Oczywiście, jak każdy człowiek o zdrowych zmysłach i dobrym sercu, zabiera go do siebie... Ryou, tajemnicze znalezisko, okazuje się być z Nowego Jorku, mieć całkiem ładną twarz i miłe usposobienie. Ha! To chyba jasne, że jeśli wspólnie z A-ko zajmą się obsługą, klientki będą pchały się do nich drzwiami i oknami. Tylko że Ryou to nie do końca zwyczajny chłopak - ma powiązania z pewnymi ludźmi, a do Japonii przyleciał w konkretnej sprawie... Tak więc nowy znajomy nie tylko pomoże Satoru w kilku sprawach, ale też i namiesza w jego życiu.
Tak, to była kwestia czasu, żebym dodała w propozycjach moją wielką miłość. ^^' Kocham kreskę (przykładowe strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6) tej kobiety (co najmniej tak mocno jak Nakamury). <3 Lubię, kiedy coś się dzieje i jest trochę poplątania, i nie wszystko jest do końca jasne. Canis mi to zdecydowanie dostarczył. Ponadto bohaterowie (zarówno ci pierwszoplanowi, jak i poboczni) mają swoje charakterki, więc nikt tam nie robi za tło. :D No i kurcze, jakie on te kapelusze robi!
Co prawda mam pierwszy tomik po japońsku i czekam na wydanie drugiego, ale no... Byłoby miło móc mieć to na półce w bardziej przystępnym języku (bo mnie wątek Harolda ( xD ) ciekawi).