![[Obrazek: totally-captivated-l0.jpg]](http://s3.mangareader.net/cover/totally-captivated/totally-captivated-l0.jpg)
Autor: Yoo Ha jin
Liczba tomów: 6
Status: Zakończony
Alternatywna nazwa: Wanjeon Mukyeol-hage Saro Japhida (Totally Captivated by Mookyul)
Wydawca: eComiX
Opis: Pod naciskiem mafii Ewon musi wykonywać nieprzyjemne i niełatwe zadania, nie dostając za nie ani grosza. Tym, który zgotował mu ten los, jest jego były partner – Jiho, chcący zemścić się za zdradę. Szefem Ewona zostaje Mookyul, mężczyzna o wyglądzie gwiazdy filmowej, który przy każdej nadarzającej się okazji próbuje molestować Ewona i w ogóle nie liczy się z innymi. Czy główny bohater wytrzyma życie w świecie mafii i napastowanie przez własnego przełożonego? (Źródło: Tanuki)
Moja Opinia: Zwykle nie sięgam po manhwy, ale cieszy się ona tak dużą popularnością, że sama postanowiłam sprawdzić, co w niej takiego niezwykłego i skłamię jeśli powiem, że mi się nie podobała. Świetna historia, bohaterowie dają się lubić (w większości) kreska ładna... Zresztą jestem pewna, że większość zna ten tytuł, więc nie mam po co się produkować No i muszę dodać, że dj autorki do tej mangi, już nie tak niewinne, również cieszą oko.
Autor oryginalnego posta: Delianne
Byliśmy blisko, ale się nie udało, wiec propozycję wklejam