19-01-2016, 11:24 PM
Jestem świeżo po przeczytaniu książki. Tak mnie wciągnęła, że pochłonęłam ją w dwa dni. Na początku gubiłam się trochę, nie wiedziałam kto jest jakim lordem, czym jest i w ogóle jak ma na imię ^^ jednak z każdym rozdziałam miałam coraz większą przyjemność z czytania i zastanawiałam się "co teraz będzie". Bardzo podoba mi się wykreowany przez autorkę świat i różnorodność bohaterów. Bogate opisy pozwalają lepiej ich sobie wyobrazić, co jest dla mnie dużym plusem. Co do samych bohaterów, to bardzo mi jest szkoda Rezy. Biedny chłopak. W kilku miejscach było mi go tak żal, że serce się ściskało. Za to Saga jakoś nie wzbudza mojej sympatii. Zobaczymy jak będzie dalej.
Już zacieram rączki na myśl o następnym tomach. Jak tylko je zakupię i przeczytam, to postaram się coś naskrobać.
O, i muszę jeszcze dodać, że okładki są piękne! Po prostu śliczne!
No, i bym zapomniała! Zdziwiłam się, że w książce jest tak samo scenek. Spodziewałam się jakiegoś soczystego yaoica. Nie to żebym narzekała. Przeciwnie. Akurat w tym tytule liczy się dla mnie fabuła.
Już zacieram rączki na myśl o następnym tomach. Jak tylko je zakupię i przeczytam, to postaram się coś naskrobać.
O, i muszę jeszcze dodać, że okładki są piękne! Po prostu śliczne!
No, i bym zapomniała! Zdziwiłam się, że w książce jest tak samo scenek. Spodziewałam się jakiegoś soczystego yaoica. Nie to żebym narzekała. Przeciwnie. Akurat w tym tytule liczy się dla mnie fabuła.