Czyli to, co tygryski pociąga najbardziej. Cała reszta się nie liczy.
Czy ja spamuję? Tylko trochę.
Avengers: Pairingi
|
Czyli to, co tygryski pociąga najbardziej. Cała reszta się nie liczy.
04-06-2012, 10:14 PM
ja powiem tylko tyle - LokixThor... choć chyba powinnam w odwrotnej kolejności hehehehe *zuoo*
![]()
04-06-2012, 10:41 PM
![]() A proszę XD A ja wyznaję to: ![]() ![]() Chociaż oczywiście najbardziej shipuję ThorxLoki <w takiej kolejności ![]()
Natasha i Clint to cyba jedyny pairing którego nikt nie rozwala XDDDDDD
Bo reszta to... well. ThorxLoki - OTP. StevexTony (TonyxSteve?) - OTP. A dalej mamy: TonyxLoki (po wiadomej scenie i do tego fanart ze Stevem w tle ze złamanym sercem XD) i ..... HulkxLoki (to chyba wytwór mojej własnej wyobraźni. ZŁE.) Enyłej BrucexTony też by było fajne! ![]() Obrazek z pairingami ROZWALA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ![]() ![]()
04-06-2012, 11:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2012, 11:29 PM {2} przez Rinelin.)
hulk x Loki to chyba tylko jednorazowo bo potem nic by z lokiego nie zostało X_x
Swoją droga jeszcze może być Loki x MultipleLoki zważywszy na to, ze on może siebie powielać ![]() ![]() (04-06-2012, 11:24 PM)Rinelin napisał(a): hulk x Loki to chyba tylko jednorazowo bo potem nic by z lokiego nie zostało X_xZależy w jakiej formie ![]() W dużej formie może nie być wsadzania, wątpie by Hulk był wrażliwy seksualnie XD ale pomęczyć może *drool* Cytat:Swoją droga jeszcze może być Loki x MultipleLoki zważywszy na to, ze on może siebie powielać selfcest? XD Cytat: LOV!!!! A w ogóle oglądałam Thora z bratem i tylko co 3 minuty go męczyłam: "Będzie seks z Lokim? A będzie seks z Lokim?" XDDDDDDD
05-06-2012, 12:11 AM
Ja się zgodzę z Loki x Thor (ale jak wspomniałam już gdzieś to kanon)
Za to z radością patrzę na Tony'ego i Capitana A....(czy to jest pairing jakiś nie na miejscu? OO) Za to Natasho...odejdź <kopie w tyłek Scarlet J>
05-06-2012, 12:13 AM
(05-06-2012, 12:11 AM)Allantiee napisał(a): Ja się zgodzę z Loki x Thor (ale jak wspomniałam już gdzieś to kanon) Zostaw Natashę w spokoju, powiadam <pac> Kapitan Ameryka jest zbyt prawy, by się prowadzać... Tony powinien go zabrać do gejbaru, rzekłam ![]()
05-06-2012, 12:15 AM
Myślisz, że 'zrozumiałby aluzję' XDDD?
A ja natashę lubię <3 szczerólnie w drugim Iron manie była świetna ![]() ![]()
05-06-2012, 12:19 AM
Nie lubię jej ,ale cóż to chyba już taki mój feler ,że ja bab nie lubię~
choć gdyby się zakumplowała z ciotką Robin, mogłoby być jakieś yuri ![]() anyways~ Capitan A. aluzji zapewne by nie zrozumiał, chociaż znając Tony'ego to raczej aluzja nie byłaby zbyt delikatna i podejrzewam ,że powiedziałby : jestem boski, prześpij się ze mną ![]()
05-06-2012, 12:21 AM
Nienawidzę tumblra.... rujnuje mi życie XD
![]() ![]() ![]() ![]() Idę spać x_x Dobranoc! Loki na noc~ |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|