![]() |
Opowiadania Kotori III edycja - Wersja do druku +- Forum wydawnictwa Kotori (http://www.kotori.pl/forum) +-- Dział: Wydawnictwo Kotori (http://www.kotori.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (http://www.kotori.pl/forum/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Opowiadania Kotori III edycja (/showthread.php?tid=486) |
RE: Opowiadania Kotori III edycja - Rizu - 09-11-2013 @Iosellin, niestety jedyna rzecz, którą teraz piszę, to tabelka z zestawieniem wyników badań laboratoryjnych, ahaha, fascynujące, ale nijak tam wątku pedalskiego nie da się wcisnać ![]() RE: Opowiadania Kotori III edycja - Lena - 09-11-2013 Ios, takie coś powinno mnie usatysfakcjonować, przynajmniej jeśli chodzi o gatunek ![]() Rizu, chętnie zobaczę Twoje fantasy, więc pisz, pisz ![]() ![]() RE: Opowiadania Kotori III edycja - Rizu - 09-11-2013 Lena, pocieszę cię, że ja nie jestem w stanie normalnej obyczajówki napisać XP Zawsze musi być jakaś nienormalność ![]() RE: Opowiadania Kotori III edycja - J. Q. Rodriguez - 09-11-2013 A mi się udało napisać obyczajówkę, chociaż nie lubię obyczajówek. Wiem, że to dziwna motywacja do pisania, noale. RE: Opowiadania Kotori III edycja - Nefariel - 09-11-2013 (09-11-2013, 04:22 PM)Lena napisał(a): Nef, mimo to nie tracę nadzieiNiestety nie postapo, tylko obyczajówka o fantastach. ![]() Cytat: Taki tomik, jak wymarzony przez Lenę, gdzie wszyscy bohaterowie powyżej 30 i same dramaty/kryminały/fantasy byłby na dłuższą metę chyba ciężki do czytania.Nie byłby. Znaczy... wiek bohaterów bym zróżnicowała (bo lubię czytać i o nastolatkach, i o dorosłych facetach), ale książka pełna gejowskich opowiadań mających fabułę z prawdziwego zdarzenia to marzenie. RE: Opowiadania Kotori III edycja - Lena - 09-11-2013 Ja nie jestem w stanie napisać komedii. Czy obyczajówkę bym potrafiła, hmm... Pewnie w którym momencie też by się pojawiła jakaś nienormalność albo by przeszło w dramat ![]() A co do wieku, to chyba rzeczywiście zostałam troszkę źle zrozumiana. Nie chodzi o to, że bohaterowie muszą być po trzydziestce, tylko jak już obyczajówka, to takie coś byłoby dla mnie ciekawsze, bo zdarza się rzadziej. Ale w innych gatunkach to już obojętnie, w końcu mojemu głównemu bohaterowi też daleko jeszcze było do trzydziestki. I Nef, masz rację, to marzenie, chociaż obawiam się, że dosyć nierealne, bo zbyt dużo jest osób, dla których liczy się tylko romans i sceny seksu... RE: Opowiadania Kotori III edycja - J. Q. Rodriguez - 09-11-2013 A że tak się zapytam, Leno - czytłaś moją obyczajówkę? :> RE: Opowiadania Kotori III edycja - iosellin - 09-11-2013 Co do gejowskich opowiadań z fabułą - to jak najbardziej się zgadzam. Miałam na myśli raczej, że czytanie 14 dramatów jeden za drugim byłoby męczące, lubię też przeczytać coś lżejszego/zabawnego. RE: Opowiadania Kotori III edycja - Lena - 09-11-2013 A czytłam. I teraz powinnam być równie paskudną wredotą jak Ty i nie zdradzić, co o niej myślę :> Ios, tyle że prócz dramatów wymieniłam też parę innych gatunków, więc chyba jednak pewna różnorodność by była ![]() RE: Opowiadania Kotori III edycja - J. Q. Rodriguez - 09-11-2013 (09-11-2013, 06:43 PM)Lena napisał(a): A czytłam. I teraz powinnam być równie paskudną wredotą jak Ty i nie zdradzić, co o niej myślę :> Noweś. Ja przecież napiszę, co myślę o Twoim opowiadaniu. Znaczy, jak je przeczytam, bo mi pozostały jeszcze dwa z drugiego tomu - Twoje i jeszcze jedno... RE: Opowiadania Kotori III edycja - Lena - 09-11-2013 Foch normalnie. Czemu moje czytane jest na samym końcu, aż tak ciężko przez nie przebrnąć? :< I napiszę, napiszę. Może nawet jeszcze dzisiaj mi się uda. RE: Opowiadania Kotori III edycja - J. Q. Rodriguez - 09-11-2013 Nie, w zasadzie czytam w kolejności niemalże losowej, na zasadzie - "jedno opowiadanie na jedno posiedzenie w wannie". Dobrze, że często się kąpię... RE: Opowiadania Kotori III edycja - iosellin - 09-11-2013 Dobrze, że się kąpiesz w wannie a nie pod prysznicem ;P RE: Opowiadania Kotori III edycja - Lau - 09-11-2013 Proszę państwa, wychodzimy z wanny i wracamy do tematu. RE: Opowiadania Kotori III edycja - Laed - 10-11-2013 To może ja zapytam... <czai się, czai> Skąd bierzecie pomysły na opowiadania? ![]() |