![]() |
Avengers: Pairingi - Wersja do druku +- Forum wydawnictwa Kotori (http://www.kotori.pl/forum) +-- Dział: Fankluby (http://www.kotori.pl/forum/forumdisplay.php?fid=12) +--- Dział: Ogólny: Filmy (http://www.kotori.pl/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Avengers: Pairingi (/showthread.php?tid=214) |
Avengers: Pairingi - Rizu - 04-06-2012 Czyli to, co tygryski pociąga najbardziej. Cała reszta się nie liczy. Czy ja spamuję? Tylko trochę. RE: Avengers: Pairingi - Shao-ron - 04-06-2012 ja powiem tylko tyle - LokixThor... choć chyba powinnam w odwrotnej kolejności hehehehe *zuoo* ![]() RE: Avengers: Pairingi - Mags - 04-06-2012 Żeby było monotematycznie (znów!) to wiadomo, że Thor/Loki zamiennie na Loki/Thor ![]() Ostatnio się nakręciłam trochę na Bruce'a z Tonym nosz XD ![]() A generalnie jest wielką fanką Natashy i Clinta razem, ale nikt nie chce mi uczynić fanarta D: RE: Avengers: Pairingi - Rinelin - 04-06-2012 ![]() A proszę XD A ja wyznaję to: ![]() ![]() Chociaż oczywiście najbardziej shipuję ThorxLoki <w takiej kolejności ![]() RE: Avengers: Pairingi - Mags - 04-06-2012 Rinelin, dzięki ![]() A ten chart jest świetny, podejrzewam, że shipowanie tak wygląda generalnie, trudno zdecydować się na jeden OTP ![]() Och, Loki XD RE: Avengers: Pairingi - Rizu - 04-06-2012 Natasha i Clint to cyba jedyny pairing którego nikt nie rozwala XDDDDDD Bo reszta to... well. ThorxLoki - OTP. StevexTony (TonyxSteve?) - OTP. A dalej mamy: TonyxLoki (po wiadomej scenie i do tego fanart ze Stevem w tle ze złamanym sercem XD) i ..... HulkxLoki (to chyba wytwór mojej własnej wyobraźni. ZŁE.) Enyłej BrucexTony też by było fajne! ![]() Obrazek z pairingami ROZWALA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ![]() ![]() RE: Avengers: Pairingi - Rinelin - 04-06-2012 hulk x Loki to chyba tylko jednorazowo bo potem nic by z lokiego nie zostało X_x Swoją droga jeszcze może być Loki x MultipleLoki zważywszy na to, ze on może siebie powielać ![]() ![]() RE: Avengers: Pairingi - Rizu - 04-06-2012 (04-06-2012, 11:24 PM)Rinelin napisał(a): hulk x Loki to chyba tylko jednorazowo bo potem nic by z lokiego nie zostało X_xZależy w jakiej formie ![]() W dużej formie może nie być wsadzania, wątpie by Hulk był wrażliwy seksualnie XD ale pomęczyć może *drool* Cytat:Swoją droga jeszcze może być Loki x MultipleLoki zważywszy na to, ze on może siebie powielać selfcest? XD Cytat: LOV!!!! A w ogóle oglądałam Thora z bratem i tylko co 3 minuty go męczyłam: "Będzie seks z Lokim? A będzie seks z Lokim?" XDDDDDDD RE: Avengers: Pairingi - Allantiee - 05-06-2012 Ja się zgodzę z Loki x Thor (ale jak wspomniałam już gdzieś to kanon) Za to z radością patrzę na Tony'ego i Capitana A....(czy to jest pairing jakiś nie na miejscu? OO) Za to Natasho...odejdź <kopie w tyłek Scarlet J> RE: Avengers: Pairingi - Mags - 05-06-2012 (05-06-2012, 12:11 AM)Allantiee napisał(a): Ja się zgodzę z Loki x Thor (ale jak wspomniałam już gdzieś to kanon) Zostaw Natashę w spokoju, powiadam <pac> Kapitan Ameryka jest zbyt prawy, by się prowadzać... Tony powinien go zabrać do gejbaru, rzekłam ![]() RE: Avengers: Pairingi - Rinelin - 05-06-2012 Myślisz, że 'zrozumiałby aluzję' XDDD? A ja natashę lubię <3 szczerólnie w drugim Iron manie była świetna ![]() ![]() RE: Avengers: Pairingi - Mags - 05-06-2012 (05-06-2012, 12:15 AM)Rinelin napisał(a): Myślisz, że 'zrozumiałby aluzję' XDDD? Cóż, z pewnością Tony nie miałby tej nocy seksu <ze Stevem na pewno XD> RE: Avengers: Pairingi - Allantiee - 05-06-2012 Nie lubię jej ,ale cóż to chyba już taki mój feler ,że ja bab nie lubię~ choć gdyby się zakumplowała z ciotką Robin, mogłoby być jakieś yuri ![]() anyways~ Capitan A. aluzji zapewne by nie zrozumiał, chociaż znając Tony'ego to raczej aluzja nie byłaby zbyt delikatna i podejrzewam ,że powiedziałby : jestem boski, prześpij się ze mną ![]() RE: Avengers: Pairingi - Rinelin - 05-06-2012 Nienawidzę tumblra.... rujnuje mi życie XD ![]() ![]() ![]() ![]() Idę spać x_x Dobranoc! Loki na noc~ RE: Avengers: Pairingi - Mags - 05-06-2012 Tumblr i fandom za tworzenie takich fantastycznych gifowanych historyjek <3 |